Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)
  • Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)

Sardonyx 250 gr. trommelstenen (mt3)

€ 38,50
Inclusief belasting

250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Sardonyx uit India. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram trommelstenen Sardonyx kopen

Een zakje met 250 gram knuffelstenen in Sardonyx, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Sardonyx is India. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Sardonyx 

Sardonyx trommelstenen uit India hebben verschillende eigenschappen en werkingen die gunstig kunnen zijn voor zowel spiritueel als fysiek welzijn. Sardonyx helpt bij het verbeteren van focus en concentratie, waardoor men efficiënter kan werken en mentale helderheid kan ervaren. Het kan helpen bij het doorbreken van afleidingen en het stellen van duidelijke doelen. Deze steen stimuleert zelfdiscipline en doorzettingsvermogen, waardoor men in staat is om gestructureerd te werken en zijn doelen te bereiken. Het kan helpen bij het overwinnen van luiheid en het bevorderen van een gevoel van verantwoordelijkheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Sardonyx trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfdiscipline en het doorzettingsvermogen die de Sardonyx edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Sardonyx dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208033
1 Item