Thuliet B trommelstenen 50 gr- -mt3-
search
  • Thuliet B trommelstenen 50 gr- -mt3-
  • Thuliet B trommelstenen 50 gr- -mt3-
  • Thuliet B trommelstenen 50 gr- -mt3-

Thuliet B trommelstenen 50 gr. (mt3)

€ 22,55
Inclusief belasting

50 gram trommelstenen van de half-edelsteen Thuliet in B-kwaliteit uit Noorwegen. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 50 gram trommelstenen Thuliet kopen

Een zakje met 50 gram knuffelstenen Thuliet, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Thuliet is Noorwegen. Draag ze bij je, gebruik ze in een meditatie of in een kristal grid, of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor. 

De werking van de trommelstenen Thuliet

Thuliet is een prachtige steen die vaak als trommelsteen wordt gepolijst en gedragen vanwege zijn mooie roze tot roodachtige kleur. Emotioneel welzijn: Thuliet wordt geassocieerd met het stimuleren van liefde, compassie en emotionele genezing. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van positieve gevoelens zoals liefde, vreugde en mededogen. Het kan ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en trauma's, waardoor emotioneel welzijn wordt bevorderd. Creativiteit: Deze steen wordt vaak geassocieerd met creativiteit en het stimuleren van artistieke expressie. Het kan mensen helpen hun creatieve vermogens te ontwikkelen en inspiratie te vinden voor kunst, muziek en andere creatieve uitingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Thuliet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de compassie en mededogen die de Thuliet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Thuliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203090
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Thuliet
Gewicht
0
05
Kleur
Roze
Herkomst
Noorwegen
Omschrijving
50 gram trommelstenen van de half-edelsteen Thuliet in B-kwaliteit. Formaat ca. 2-4 cm.