Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr- -mt3-
search
  • Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr- -mt3-
  • Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr- -mt3-
  • Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr- -mt3-
  • Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr- -mt3-

Zuid-Afrika mix trommelstenen 500 gr. (mt3)

€ 20,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen mix uit Zuid-Afrika, soorten zoals Agaat, Jaspis, Aventurijn, Roze kwarts etc. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Zuid-Afrika mix kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen Zuid-Afrika mix, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. Soorten zoals, Agaat, Jaspis, Aventurijn, Roze kwarts, Bergkristal, Amethist, Tijgeroog, Sodaliet en anderen.

De werking van de trommelstenen Zuid-Afrika mix

Gemixte trommelstenen uit Zuid-Afrika zijn edelstenen die afkomstig zijn uit verschillende delen van Zuid-Afrika en in hun ruwe vorm zijn gepolijst tot gladde, ovale vormen. Deze stenen kunnen een verscheidenheid aan kleuren, patronen en mineralen bevatten, afhankelijk van de specifieke locaties waaruit ze zijn verzameld. Mensen kiezen vaak voor gemixte trommelstenen uit Zuid-Afrika om diverse redenen: Esthetische diversiteit: De mix van stenen uit verschillende locaties in Zuid-Afrika zorgt voor een diversiteit aan kleuren en patronen. Dit maakt ze aantrekkelijk voor mensen die houden van de visuele variatie die deze stenen bieden. Energetische eigenschappen: Elke steen kan zijn eigen unieke energetische eigenschappen hebben op basis van het mineraal dat het vertegenwoordigt. Mensen kunnen bepaalde stenen kiezen op basis van hun spirituele of genezende eigenschappen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Zuid-Afrika mix trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de diversiteit en kracht die de Zuid-Afrika mix edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Zuid-Afrika mix dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201461
2 Items

Datasheet

Gewicht
0
5
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
500 gram trommelstenen mix uit Zuid-Afrika
Aventurijn
Jaspis
Roze kwarts etc. Formaat ca. 2-4 cm.
soorten zoals Agaat