K2 trommelstenen (mt3), per gram
search
  • K2 trommelstenen (mt3), per gram

K2 trommelstenen (mt3), per gram

€ 0,50
Inclusief belasting

K2 trommelstenen uit Afghanistan, ook wel K2-Jaspis genoemd. Deze steen bestaat uit Azuriet en Graniet. Formaat 20-40 mm. De prijs is per gram. Bestel minimaal 150 gram.

Aantal

Minimale afname van het product is 150.

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

K2 trommelstenen uit Afghanistan, ook wel K2-Jaspis genoemd. Deze steen bestaat uit Azuriet en Graniet. Formaat 20-40 mm. De prijs is per gram.

 

K2 is een steen die wordt gevonden aan de voet van de berg K2 op de Pakistaans- Chinese grens. Het is Azuriet in Graniet en hij combineert de aardende kwaliteiten van Graniet met de hoge vibratie van Azuriet. Hij brengt je in contact met de Akasha Kronieken en met de diepste wijsheden in jezelf. Hij geeft inzichten en de mogelijkheid deze direct op aards niveau door te voeren. 'Soul Retrieval' is ook één van zijn kwaliteiten. Bij traumatische of schokkende gebeurtenissen in ons leven kan het gebeuren dat een stukje van je ziel zich afsplitst en op de plek van het trauma blijft 'hangen'. Zolang je ziel dit stukje 'mist' zul je het trauma niet kunnen helen en dan is het 'terugroepen' van de ziel wat je moet doen. Dat wordt Soul Retrieval genoemd. Het geeft je de kans weer 'heel' te worden en je trauma's te verwerken om weer volledig geaard in je lichaam te zijn. Ook is K2 een steen die eenheid bevordert. In groepen gebruikt zal hij helpen iedereen op één lijn te zetten en de energieën met elkaar in verbinding te brengen. Denk aan werk-groepen, cursussen maar ook binnen het gezin of vriendengroep bijvoorbeeld. Al met al is K2 een steen die je helpt controle over je emoties (terug) te krijgen en je weer gecentreerd en verbonden te voelen.

8718561053077
1340 Items

Datasheet

Edelsteen
K2
Gewicht
0
001
Kleur
Blauw / wit
Omschrijving
K2 trommelstenen uit Afghanistan
ook wel K2-Jaspis genoemd. Deze steen bestaat uit Azuriet en Graniet. Formaat 20-40 mm. De prijs is per gram.
Werking
K2 is een steen die wordt gevonden aan de voet van de berg K2 op de Pakistaans- Chinese grens. Het is Azuriet in Graniet en hij combineert de aardende kwaliteiten van Graniet met de hoge vibratie van Azuriet. Hij brengt je in contact met de Akasha Kroniek