Opaliet geel 250 gr- trommelstenen -synth- -mt3-
search
  • Opaliet geel 250 gr- trommelstenen -synth- -mt3-

Opaliet geel 250 gr. trommelstenen (synth) (mt3)

€ 57,75
Inclusief belasting

250 gram van de synthetische edelsteen gele Opaliet, het formaat is ca. 20-40 mm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaliet trommelstenen 250 gr. opaliet geel kopen

Een zakje met daarin 250 gram van de synthetische edelsteen Opaliet geel. Draag ze bij je of geef ze cadeau!

De werking van de Opaliet trommelstenen geel 250 gr.

Opaliet trommelstenen of knuffelstenen zijn kleine, gladde stenen gemaakt van opaliet, een synthetische edelsteen die lijkt op natuurlijke opaal. Deze stenen zijn meestal zorgvuldig gepolijst tot een ronde of ovale vorm, waardoor ze comfortabel in de hand passen en aangenaam aanvoelen om vast te houden. Mensen dragen deze knuffelstenen vaak bij zich of houden ze vast als een vorm van comfort of om te profiteren van mogelijke spirituele en helende eigenschappen. Hier zijn enkele mogelijke aspecten van de werking van opaliet trommelstenen of knuffelstenen:

Emotioneel welzijn: Opaliet wordt vaak geassocieerd met emotioneel evenwicht en kalmte. Het vasthouden van een opaliet knuffelsteen kan helpen bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en gemoedsrust, vooral tijdens stressvolle momenten.

Positieve energie: Opaliet wordt soms geassocieerd met positieve energie en het bevorderen van een positieve kijk op het leven. Het vasthouden van een opaliet steen kan dienen als een herinnering aan positiviteit en optimisme.

Spirituele groei: Voor sommige mensen wordt opaliet geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het vasthouden van een opaliet knuffelsteen kan symbolisch staan voor het zoeken naar spirituele leiding en inzicht.

Comfort en geruststelling: Ongeacht de spirituele of helende eigenschappen, kan het vasthouden van een opaliet knuffelsteen een gevoel van comfort en geruststelling bieden, vergelijkbaar met het vasthouden van een stressbal.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en energie die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200242
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
25
Kleur
Geel / transparant
Herkomst
China
Omschrijving
250 gram trommelstenen van de half-edelsteen gele Opaliet
deze steen is synthetisch. Het formaat is ca. 20-40 mm.