Prehniet trommelstenen 250 gr- -mt3-
search
  • Prehniet trommelstenen 250 gr- -mt3-
  • Prehniet trommelstenen 250 gr- -mt3-
  • Prehniet trommelstenen 250 gr- -mt3-
  • Prehniet trommelstenen 250 gr- -mt3-

Prehniet trommelstenen 250 gr. (mt3)

€ 68,75
Inclusief belasting

250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Prehniet. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram trommelstenen Prehniet kopen

Een zakje met 250 gram knuffelstenen Prehniet, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. Draag ze bij je, gebruik ze in een meditatie of in een kristal grid, of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor. 

De werking van de trommelstenen Prehniet

Trommelstenen van prehniet zijn edelstenen die specifieke spirituele en energetische eigenschappen hebben. Hier is een uitleg van de werking van trommelstenen van prehniet:

Innerlijke groei: Deze steen wordt geassocieerd met persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het moedigt zelfreflectie aan en helpt je om diepere inzichten in jezelf en je levenspad te verkrijgen. Communicatie met gidsen: Prehniet wordt soms gebruikt om contact te maken met spirituele gidsen en engelen. Het kan je intuïtieve vermogens versterken en je helpen bij spirituele begeleiding en inzichten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Prehniet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele ontwikkeling en inzichten die de Prehniet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Prehniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203038
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Prehniet
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Omschrijving
250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Prehniet. Formaat ca. 2-4 cm.