Charoiet B 250 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Charoiet B 250 gr. trommelstenen (mt3)

Charoiet B 250 gr. trommelstenen (mt3)

€ 26,25
Inclusief belasting

250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Charoiet in B-kwaliteit uit Rusland. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Charoiet trommelstenen 250 gr. kopen

Een zakje met daarin 250 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Charoiet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Charoiet is Rusland. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Charoiet trommelstenen  

Charoiet trommelstenen staan bekend om hun prachtige paarse kleur en krachtige energetische eigenschappen. Deze stenen hebben een unieke combinatie van spirituele en emotionele helende krachten die zeer gewaardeerd worden. Charoiet staat bekend om zijn vermogen om spirituele groei en intuïtie te bevorderen. Het opent en activeert het derde oog en de kruinchakra, waardoor je beter kunt afstemmen op hogere bewustzijnsniveaus en diepere spirituele inzichten kunt verkrijgen. Deze steen is ideaal voor meditatie en andere spirituele praktijken, omdat het helpt om je innerlijke wijsheid en intuïtie te versterken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Charoiet helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de inzichten of innerlijke wijsheid die de Charoiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Charoiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561212924
12 Items