Charoiet B 500 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Charoiet B 500 gr. trommelstenen (mt3)

Charoiet B 500 gr. trommelstenen (mt3)

€ 47,50
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Charoiet in B-kwaliteit uit Rusland. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Charoiet trommelstenen 500 gr. kopen

Een zakje met daarin 500 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Charoiet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Charoiet is Rusland. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Charoiet trommelstenen  

Op spiritueel vlak ondersteunt charoiet je bij het bevorderen van spirituele groei en zelfbewustzijn. Het helpt je om je spirituele pad met meer duidelijkheid en vertrouwen te volgen. Deze steen kan je begeleiden bij het verkrijgen van diepere inzichten en het versterken van je intuïtie. In het dagelijks leven kunnen charoiet trommelstenen eenvoudig bij je gedragen worden, bijvoorbeeld in je zak of als sieraad, om de kalmerende en spirituele energieën constant bij je te hebben. Ze kunnen ook in je leefruimte geplaatst worden om een harmonieuze en vredige sfeer te creëren. Charoiet trommelstenen bieden een krachtige combinatie van spirituele groei, emotionele heling, kalmte en intuïtieve versterking, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke spirituele praktijk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Charoiet helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of kalmte die de Charoiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Charoiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561212931
12 Items