Aragoniet bruin A trommelstenen 500 gr- -mt3-
search
  • Aragoniet bruin A trommelstenen 500 gr- -mt3-

Aragoniet bruin A trommelstenen 500 gr. (mt3)

€ 80,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen bruine Aragoniet in A-kwaliteit uit Afghanistan. Formaat ca. 2-4 cm, ca. 20-25 stuks.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Aragoniet kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Aragoniet in superkwaliteit, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Aragoniet is Afghanistan. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. 

De werking van de trommelstenen Aragoniet

Aragoniet trommelstenen uit Afghanistan hebben een uitgebreide spirituele werking, waarbij ze verschillende aspecten van welzijn en spirituele groei ondersteunen: Aragoniet staat bekend om zijn aardende eigenschappen, die kunnen helpen bij het verankeren van energieën in het lichaam en het bevorderen van een gevoel van stabiliteit en zekerheid. Het kan ook helpen bij het in balans brengen van de emotionele en mentale energieën. Deze steen heeft de kracht om negatieve energieën uit de omgeving te absorberen en te transformeren, waardoor het een uitstekende steen is voor energetische reiniging van ruimtes en aura's. Het helpt bij het verwijderen van blokkades en stagnaties in de energiestroom.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Aragoniet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zekerheid en aurareiniging die de Aragoniet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Aragoniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206794
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Aragoniet
Gewicht
0
5
Kleur
Bruin
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
500 gram trommelstenen van de half-edelsteen bruine Aragoniet in A-kwaliteit uit Afghanistan. Formaat ca. 2-4 cm
ca. 20-25 stuks.