Angel Aura 100 gr- trommelstenen -mt2-3- -gecoat-
search
  • Angel Aura 100 gr- trommelstenen -mt2-3- -gecoat-

Angel Aura 100 gr. trommelstenen (mt2-3) (gecoat)

€ 85,80
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen van de gecoate half-edelsteen Angel Aura uit Brazilië. Formaat ca. 1-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Angel Aura kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen in Angel Aura, het formaat is ca. 1 tot 4 cm. De vindplaats van deze Angel Aura is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. Deze steen is door mensen gemaakt. 

De werking van de trommelstenen Angel Aura

Angel Aura, ook bekend als Opal Aura of Rainbow Aura, is een kristal dat ontstaat door een proces van vacuümdepositie van edelmetalen zoals goud en zilver op heldere kwarts. Dit creëert een prachtige iriserende glans en een unieke energetische werking. Angel Aura staat bekend om zijn vermogen om een diepe verbinding met het spirituele rijk te vergemakkelijken. Het opent de kruinchakra en versterkt de communicatie met engelen, gidsen en hogere spirituele wezens. Dit kristal straalt een hoog trillingsniveau uit, waardoor het een krachtig instrument is voor spirituele groei en bewustwording. Het stimuleert het ontwaken van latente spirituele vermogens en helpt bij het verkennen van hogere dimensies van bewustzijn. Angel Aura heeft een kalmerende energie die innerlijke vrede en kalmte bevordert. Het helpt bij het loslaten van stress, angst en spanning, waardoor een diepe staat van ontspanning wordt bereikt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Angel Aura trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het contact met engelen en de innerlijke vrede die de Angel Aura edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Angel Aura dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207098
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Angel Aura
Gewicht
0
1
Kleur
Wit
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
5-4 cm.
100 gram trommelstenen van de gecoate half-edelsteen Angel Aura uit Brazilië. Formaat ca. 1