Schedel hanger aan koord Sodaliet
search
  • Schedel hanger aan koord Sodaliet
  • Schedel hanger aan koord Sodaliet

Sodaliet schedel hanger aan koord

€ 11,00
Inclusief belasting

Schedel edelsteen hanger van Sodaliet, deze hanger is ca. 20-25 mm en komt met een koord. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De schedelhanger Sodaliet aan koord kopen 

Kleine edelsteenhanger van een Sodaliet schedeltje. Deze hanger is ca. 2 tot 2,5 cm in formaat en wordt geleverd met een waskoord die op lengte te maken is. Let op, het product dat je ontvangt kan afwijken van de foto qua kleur en vorm. Elke schedel is uniek.

De werking van de schedelhanger Aventurijn

Een Sodaliet schedelhanger heeft verschillende energetische eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden. 

Sodaliet wordt geassocieerd met het keelchakra en wordt vaak gebruikt om communicatie te verbeteren. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en assertieve manier, zowel verbaal als non-verbaal.

Zelfexpressie: Door zijn verbinding met het keelchakra kan sodaliet helpen bij het bevorderen van zelfexpressie en creativiteit. Het kan mensen helpen hun unieke stem te vinden en zichzelf authentiek uit te drukken in verschillende aspecten van het leven.

Crystal skulls worden vaak geassocieerd met oude beschavingen, zoals de Maya's, Azteken en Inca's, evenals met legendarische beschavingen zoals Atlantis en Lemurië. Ze worden gezien als dragers van oude wijsheid en kennis die ons kunnen helpen bij het verkennen van onze spirituele oorsprong en evolutie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Sodaliet schedelhanger perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en harmonie die de Sodaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Sodaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561043405
9 Items

Datasheet

Edelsteen
Sodaliet
Gewicht
0
015
Kleur
Blauw
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Schedel edelsteen hanger van Sodaliet
deze hanger is ca. 20-25 mm en komt met een koord.