Doosje Calciet honing punt
search
  • Doosje Calciet honing punt
  • Doosje Calciet honing punt
  • Doosje Calciet honing punt
  • Doosje Calciet honing punt
  • Doosje Calciet honing punt

Doosje Calciet honing punt

€ 7,50
Inclusief belasting

Calciet honing edelsteen in ruwe puntvorm. Deze Honingcalciet is ca. 3 tot 4 cm groot en ca. 50 gram, maar let op, kleuren en vormen kunnen afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Calciet honing punt kopen
Een doosje van 4,5 cm gevuld met 1 puntje van de edelsteen Calciet honing, ook wel Honingcalciet of Calciet champagne genoemd. Deze Calcietpunt is ca. 3 tot 4 cm in formaat, wordt gevonden in Afghanistan, kleuren en vormen kunnen afwijken van de getoonde foto's.

De werking van de Calciet honing in doosje
Calciet Honing oftewel Honingcalciet oftewel Calciet champagne. Er wordt gezegd dat deze Calciet kan helpen om een positieve levenshouding aan te nemen en hij kan zelfvertrouwen, hoop en moed geven. De energie van Honingcalciet vertegenwoordigt warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. De steen helpt je met name oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op je eigen kracht kunt vertrouwen en stukken rondom macht en slachtofferschap kunt loslaten.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online. Past dit doosje met Calciet edelsteenpunt bij jouw interieur of heb jij behoefte aan een positieve levenshouding en zelfvertrouwen die de Honingcalciet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel dit edelsteendoosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561073938
34 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
25
Kleur
Bruin
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
Calciet honing edelsteen in ruwe puntvorm. Deze Honingcalciet is ca. 3 tot 4 cm groot en ca. 50 gram
kleuren en vormen kunnen afwijken van de foto.
maar let op
Werking
5 cm gevuld met 1 puntje van de edelsteen Calciet honing
Het doosje Calciet honing punt kopen. Een doosje van 4
kleuren en v
ook wel Honingcalciet of Calciet champagne genoemd. Deze Calcietpunt is ca. 3 tot 4 cm in formaat
wordt gevonden in Afghanistan