Doosje Rookkwarts
search
  • Doosje Rookkwarts
  • Doosje Rookkwarts
  • Doosje Rookkwarts

Doosje Rookkwarts

€ 3,50
Inclusief belasting

Ruw stukje Rookkwarts verpakt in een doosje. Het stukje Rookkwarts is ca. 3-4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Ruw stukje Rookkwarts verpakt in een doosje. Het stukje Rookkwarts is ca. 3-4 cm. Let op! Elke steen is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

 

Rookkwarts helpt je om te ontspannen en te aarden. Hij versterkt de zenuwen en heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en de benen. Rookkwarts bevordert de concentratie en helpt je om een objectieve kijk op het leven te krijgen. Rookkwarts vermindert depressie en de angst om te falen. Hij helpt je verslaving te boven te komen en werkt goed tegen nachtmerries en suïcidaliteit. Rookkwarts heeft een heilzame werking op bekkeninstabiliteit doordat hij heupen, bekken en de zenuwen versterkt. De steen helpt tegen (spier)verkrampingen, buikklachten, rug en nekpijn, hoofdpijn, stress en RLS.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561067333
38 Items

Datasheet

Edelsteen
Rookkwarts
Gewicht
0
06
Kleur
Transparant
Omschrijving
Ruw stukje Rookkwarts verpakt in een doosje. Het stukje Rookkwarts is ca. 3-4 cm.
Werking
Rookkwarts helpt je om te ontspannen en te aarden. Hij versterkt de zenuwen en heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en de benen. Rookkwarts bevordert de concentratie en helpt je om een objectieve kijk op het leven te krijgen. Rookkwarts verm