Pendel facet + kaart Unakiet
search
  • Pendel facet + kaart Unakiet
  • Pendel facet + kaart Unakiet
  • Pendel facet + kaart Unakiet
  • Pendel facet + kaart Unakiet
  • Pendel facet + kaart Unakiet

Pendel facet + kaart Unakiet

€ 9,95
Inclusief belasting

Mooie facet geslepen Unakiet pendel op een displaykaartje.  De Unakiet pendel is ca. 4 cm lang. Inclusief een pendeldiagram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Mooie facet geslepen Unakiet pendel op een displaykaartje. De Unakiet pendel is ca. 4 cm lang.

De Unakiet pendel op kaart kopen
Unakiet facet pendel op een displaykaartje. De Unakiet pendel is ca. 4 cm lang. Op het kaartje staat een disclaimer en een uitleg over hoe de pendel werkt. Op het displaykaartje staat ook een pendeldiagram. Met de pendel kun je antwoord krijgen op je vragen. De pendel werkt hetzelfde als een biotensor. 

De werking van Unakiet
Unakiet is een aardende en inzicht gevende edelsteen. Hij brengt evenwicht en werkt harmoniserend en kalmerend. Unakiet absorbeert elektromagnetische straling. Doordat Unakiet elektromagnetische straling absorbeert kan hij je beschermen tegen elektrosmog en negatieve straling (teveel positieve ionen). Het mineraal bevordert de vruchtbaarheid, de zwangerschap en het zelf genezend vermogen. Unakiet stimuleert je om belemmerende denkpatronen te doorbreken en zorgt daarbij voor een goed humeur. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, de bronchiën, de gewrichten, de haargroei, het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, de spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Het mineraal vermindert stress, boosheid, frustratie en blokkades. Unakiet werkt heilzaam bij menstruatieklachten, chronisch haarverlies (alopecia), eetstoornissen, reuma en een burn-out. De steen kan goed worden ingezet worden wanneer er behoefte is aan gewichtstoename. Unakiet kan helpen bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze pendel perfect bij jou? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561082824
5 Items

Datasheet

Edelsteen
Unakiet
Gewicht
0
01 kg
Omschrijving
Mooie facet geslepen Uankiet pendel op een displaykaartje. De Unakiet pendel is ca. 4 cm lang.