Bamboe windgong met kokosnoot
search
  • Bamboe windgong met kokosnoot
  • Bamboe windgong met kokosnoot

Bamboe windgong met kokosnoot

€ 15,00
Inclusief belasting

Leuke bamboe windgong met een kokosnoot, hij is ca. 100 cm lang. Geniet van de mooie klanken! 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bamboe windgong met kokosnoot kopen

Een windgong van bamboe met een kokosnoot die de buizen overkapt. Deze is ca. 100 cm x 15 cm in formaat. Hang hem daar waar de wind hem kan vangen, maar liefst uit de regen, deze windgong is niet weerbestendig.

Bestel direct online

Past deze windgong perfect bij jou of in jouw winkel, of heb jij behoefte aan de rustgevende klanken van de bamboe windgong? Bestel deze kokosnoot windgong dan direct online!

De geluiden van een windgong

Een bamboe windgong produceert een rustgevend en melodieus geluid dat vaak wordt geassocieerd met natuurlijke en serene omgevingen. De klanken van een bamboe windgong kunnen als volgt worden beschreven:

Zacht en Houtachtig: De geluiden zijn meestal zacht en hebben een warme, houtachtige toon. Dit komt door de holle bamboestokken die de wind vangen en tegen elkaar tikken.

Kalmerend en Ritmisch: De klanken zijn kalmerend en ritmisch, wat een gevoel van rust en ontspanning kan bevorderen. Ze hebben een natuurlijk en organisch karakter dat doet denken aan de geluiden van de natuur, zoals het ruisen van bladeren of het zachte klotsen van water.

Variërende Tonen: Afhankelijk van de grootte en dikte van de bamboestokken, kunnen de tonen variëren van hoger en scherper tot dieper en resonanter. Dit creëert een harmonisch effect dat prettig is om naar te luisteren.

Onvoorspelbaar: De geluiden van een bamboe windgong zijn vaak onvoorspelbaar en wisselen afhankelijk van de windsterkte en richting. Dit draagt bij aan een dynamische en steeds veranderende auditieve ervaring.

Natuurlijk: Het geluid van een bamboe windgong heeft een natuurlijk timbre dat doet denken aan traditionele Aziatische muziek of de geluiden van een tropisch regenwoud. Het draagt bij aan een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Over het algemeen worden de geluiden van een bamboe windgong als zeer ontspannend en rustgevend ervaren, en ze worden vaak gebruikt in tuinen, op terrassen of in meditatieruimtes om een serene en harmonieuze sfeer te creëren.

UDV-nr.3
105 Items