Shiva lingham 8-10 cm
search
  • Shiva lingham 8-10 cm
  • Shiva lingham 8-10 cm
  • Shiva lingham 8-10 cm
  • Shiva lingham 8-10 cm
  • Shiva lingham 8-10 cm

Shiva lingham 8-10 cm

€ 21,00
Inclusief belasting

Ovale Shiva lingham van 8 – 10 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Shiva lingham 8-10 cm kopen

Ovale shiva lingham van 8 – 10 cm lang. Let op! Het is een natuurproduct en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van de Shiva lingham
Shiva Lingam staat voor innerlijke en spirituele transformatie en doorbreekt hierbij zelf beperkte patronen. Shiva Lingam verenigt de vrouwelijke en mannelijke energie en brengt deze weer in balans. Het mineraal activeert de Kundalini energie en draagt bij aan het in balans krijgen van de chakra’s. Shiva Lingam kan harmoniserend en activerend op de meridianen werken. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en stimuleert de seksualiteit. Hij werkt heilzaam bij (menstruatie)krampen, impotentie, onvruchtbaarheid en klachten aan de onderbuik. Shiva Lingham is een zeer krachtige talisman en werkt als een beschermer tegen emotioneel leed uit de vroege jeugd. De steen kan je helpen bij het overwinnen van oordelen. Shiva Lingam ondersteund je bij de geestelijke ontwikkeling en brengt het gehele lichaam in evenwicht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit prachtige stuk perfect bij jouw praktijk of interieur of heb jij behoefte aan de balans en harmonie die de Shiva lingham te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561080530
71 Items

Datasheet

Edelsteen
Shiva Lingham
Gewicht
0
25
Kleur
Bruin
Herkomst
India
Omschrijving
Ovale Shiva lingham van 8 – 10 cm lang.