Lepidoliet staande engel groot
search
  • Lepidoliet staande engel groot
  • Lepidoliet staande engel groot
  • Lepidoliet staande engel groot
  • Lepidoliet staande engel groot

Lepidoliet staande engel groot

€ 325,00
Inclusief belasting

Prachtige staande engel van Lepidoliet. De engel is 12 x 4 x 19 cm en weegt ca. 977 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Lepidoliet staande engel groot kopen 

Grote staande engel van Lepidoliet. De Lepidoliet engel is 12 x 4 x 19 cm en weegt ca. 977 gram. De vindplaats is Brazilië. Je ontvangt het stuk van de foto.

Een mooi stuk voor in je woonkamer, praktijk of winkel. 

De werking van Lepidoliet 

Lepidoliet kan je helpen om grenzen te stellen, dit zal je innerlijke rust geven. De steen heeft een positieve invloed op de huid en het bindweefsel. Het mineraal maakt je onafhankelijk, zelfstandig en bevordert het rationeel en analytisch denken. Hij werkt zuiverend en kalmerend, waardoor dwangstoornissen, angsten, zorgen en nachtmerries zullen afnemen. Lepidoliet vermindert hyperactiviteit, slapeloosheid, depressie en stress. De edelsteen versterkt het immuunsysteem en kan ontgiftend werken. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze grote engel perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en kalmte die de Lepidoliet te bieden heeft? Bestel dit mooie beeld direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561213334
1 Item