Jaspis kamballa staande engel groot
search
  • Jaspis kamballa staande engel groot
  • Jaspis kamballa staande engel groot
  • Jaspis kamballa staande engel groot
  • Jaspis kamballa staande engel groot

Jaspis kamballa staande engel groot

€ 325,00
Inclusief belasting

Grote engel van Jaspis Kamballa. De staande engel is 12 x 5,5 x 20 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Kamballa staande engel groot kopen 

Grote engel van Jaspis Kamballa. De engel is afkomstig uit Brazilië. Dit mooie beeld is 12 x 5,5 x 20 cm en weegt ca. 1,05 kg. 

Je ontvangt het mooie stukje van de foto. 

De werking van Jaspis Kamballa 

Deze steen staat bekend om zijn sterke verbinding met de natuurlijke wereld. Het kan je helpen om een diepere band te voelen met de aarde en haar energieën, waardoor je gevoelens van harmonie en welzijn worden versterkt. 

Jaspis Kamballa kan helpen om de geest te kalmeren en te focussen, waardoor je helderder kunt denken en beter kunt concentreren op taken of doelen die voor je liggen. Het kan ook helpen om mentale vermoeidheid te verminderen en de alertheid te vergroten. Door zijn kalmerende en aardende energie kan Jaspis Kamballa bijdragen aan het verbeteren van relaties. Het kan helpen om communicatie te verbeteren, misverstanden op te lossen en een gevoel van harmonie en verbondenheid te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze engel perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de kalmte en communicatie die de Jaspis Kamballa te bieden heeft? Bestel dit beeldje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561213518
1 Item