Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1
search
  • Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1
  • Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1
  • Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1
  • Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1
  • Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1

Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem 9 cm model 1

€ 18,50
Inclusief belasting

Zeshoekige oplaadsteen van ca. 9 x 10 x 1,8 cm. De vindplaats van de Seleniet is Marokko.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem kopen
Zeshoekige oplaadsteen met een gravure van een levensbloem. De oplaadsteen is ca. 9 cm lang, 10 cm breed en 1,8 cm hoog. Ideaal om kleine steentje op te leggen om op te laden. De vindplaats is Marokko.

De werking van Seleniet
Seleniet is een van de engelenstenen (andere engelenstenen waarmee je makkelijker contact kunt leggen met engelen zijn Celestien, Angeliet, Serafiniet en Angel Aura). Het is een beschermende steen. Seleniet bevordert rust, balans en zelfvertrouwen. De hoge vibratie van deze steen brengt oneindige liefde en heling. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal Seleniet je tevens helpen om te aarden, maar zal ook je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Seleniet helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. De steen zal je laten zien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situaties verzeild bent geraakt waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn, zodat je deze kunt doorbreken. Seleniet kan je helpen om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf. Het mineraal vermindert hyperactiviteit, geprikkeldheid en gespannenheid. Seleniet heeft een positieve werking op de ruggengraat, de vruchtbaarheid, de hersenen en de weefsels. De steen werkt heilzaam bij epilepsie, hormoonschommeling en oedeemvorming. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze oplaadsteen perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de vitaliteit en vrolijkheid die de Seleniet te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561083869
22 Items

Datasheet

Edelsteen
Seleniet
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Herkomst
Marokko
Omschrijving
8 cm. De vindplaats van de Seleniet is Marokko.
Zeshoekige oplaadsteen van ca. 9 x 10 x 1