Seleniet oplaadsteen rond 6 cm
search
  • Seleniet oplaadsteen rond 6 cm

Seleniet oplaadsteen rond 6 cm

€ 7,00
Inclusief belasting

Ronde oplaadsteen van ca. 6 cm van Seleniet uit Marokko in heel heldere kwaliteit. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Seleniet oplaadsteen rond 6 cm kopen

Ronde oplaadschijf van Seleniet, deze schijf is ca. 6 cm in diameter en ca. 80-100 gram in gewicht. De vindplaats van deze Seleniet is Marokko. Leg je steentjes op de schijf om ze op te laden, of gebruik de schijf als onderzetter voor je glas water en energetiseer zo je drinkwater. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Seleniet ronde oplaadschijf

Een Seleniet oplaadschijf uit Marokko werkt door zijn unieke eigenschappen en energie. Seleniet staat bekend om zijn vermogen om energie te zuiveren en te versterken. Wanneer je een kristal of voorwerp plaatst op een Seleniet oplaadschijf, wordt het gereinigd van negatieve energieën en opgeladen met positieve energie. De werking van de Seleniet oplaadschijf wordt toegeschreven aan de specifieke structuur van het mineraal. Seleniet heeft een fijne, zachte vibratie die een kalmerend effect heeft op de omgeving. Het wordt vaak gebruikt voor meditatie en spirituele doeleinden vanwege zijn vermogen om de geest tot rust te brengen en een gevoel van vrede te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Seleniet oplaadsteen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en kalmte die de Seleniet edelsteen te bieden hebben? Bestel de Seleniet oplaadsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207951
191 Items