• Nieuw
Calciet geel top gepolijst nr.05
search
  • Calciet geel top gepolijst nr.05
  • Calciet geel top gepolijst nr.05
  • Calciet geel top gepolijst nr.05
  • Calciet geel top gepolijst nr.05

Calciet geel top gepolijst nr.05

€ 43,00
Inclusief belasting

Calciet geel top gepolijst nr.05 uit Brazilië, deze steen weegt 422 gram en is 8 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Geel Top Gepolijst nr.05

Calciet Geel Top Gepolijst nr.05 is een prachtig stuk afkomstig uit Brazilië, dat met zijn zonnige uitstraling een bron van positiviteit en kracht is. Met een gewicht van 422 gram en een grootte van 8 cm, straalt deze edelsteen een warme energie uit die perfect is voor meditatie en emotioneel welzijn. Gele calciet staat bekend om het bevorderen van levensvreugde en zelfverzekerdheid.

De werking van Gele Calciet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Gele calciet helpt om een gevoel van levensvreugde en zelfverzekerdheid te versterken. De steen bevordert standvastigheid tijdens meningsverschillen en zorgt ervoor dat je met meer zekerheid in jezelf kunt handelen. Het is een uitstekende steen voor meditatie, omdat het helpt om warmte voor jezelf te voelen en af te stemmen op hogere spirituele niveaus.

Voor mensen die last hebben van neerslachtigheid of depressieve gevoelens, biedt gele calciet emotionele ondersteuning. De zachte, opbeurende energie van de steen helpt bij het loslaten van negatieve emoties en brengt je in contact met een diepere vreugde.

Fysieke Eigenschappen

Fysiek helpt gele calciet bij het bevorderen van een goede spijsvertering en ondersteunt het sterke tanden, huid en botten. De energie van de steen werkt harmoniserend op het fysieke lichaam en helpt bij het herstellen van balans en welzijn.

Geologische Oorsprong

Deze specifieke gele calciet is afkomstig uit Brazilië, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige edelstenen. De zorgvuldig gepolijste afwerking van dit stuk laat de natuurlijke schoonheid van de steen volledig tot zijn recht komen en maakt het een opvallende toevoeging aan elke collectie.

Disclaimer

Hoewel gele calciet talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Calciet Geel Top Gepolijst nr.05 toe aan je collectie en ervaar de vreugde en warmte die deze prachtige steen uitstraalt. Of je nu op zoek bent naar spirituele groei, fysieke ondersteuning of een stralend decoratief object, deze gele calciet biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Gele Calciet je leven verrijken!

8718561216267
1 Item