Hematiet donut 50 mm aan koord
search
  • Hematiet donut 50 mm aan koord
  • Hematiet donut 50 mm aan koord
  • Hematiet donut 50 mm aan koord
  • Hematiet donut 50 mm aan koord

Hematiet donut 50 mm aan koord

€ 11,95
Inclusief belasting

Stoere mannenketting Hematiet donut met kraal aan waskoord. De ketting is verstelbaar.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Hematiet donut 50 mm aan koord kopen

Hematiet donut van 50 mm aan waskoord met kraal. Deze stoere mannenketting is verstelbaar. 

De werking van Hematiet

Hematiet bevordert het omgaan met tegenstellingen en het vinden van evenwicht. Deze steen biedt kracht en moed, vergroot je vastberadenheid en verbetert je geheugen en concentratievermogen. Het stimuleert de ijzeropname in het bloed en ondersteunt de vorming van rode bloedcellen. Hematiet verhoogt je zelfvertrouwen, versterkt je wilskracht, verhoogt je zelfrespect en versterkt je overlevingsinstinct.

Daarnaast biedt hematiet ondersteuning bij neerslachtigheid en depressie, bevordert het de gezondheid van het bloed en ondersteunt het de productie van bloed in het beenmerg. Het kan nuttig zijn bij leverproblemen en draagt bij aan het ontgiftingsproces. Hematiet is effectief bij verslavingsproblemen en dwangstoornissen. Het helpt ook bij aambeien en neusbloedingen, kramp in de benen en slapeloosheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze donut 50 mm aan koord voor mannen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de kracht en vastberadenheid die het Hematiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de ketting dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561212733
9 Items