Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw
search
  • Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw
  • Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw
  • Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw
  • Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw
  • Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw

Toermalijn zwart geknoopte ketting mannen ruw

€ 17,50
Inclusief belasting

Geknoopte mannenketting met een ruwe hanger van de edelsteen Toermalijn zwart. De ketting is verstelbaar met een maximale lengte van 60 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De geknoopte Toermalijn mannenketting kopen
Deze mannenketting heeft een ruwe edelsteenhanger van zwarte Toermalijn. De ketting is geknoopt en daardoor verstelbaar. De Toermalijnketting heeft een maximale lengte van 60 cm. De geknoopte ketting weegt 20 gram. De zwarte Toermalijn hanger is ca. 3,5 x 3 x 1 cm.

De werking van de geknoopte Toermalijn mannenketting
Zwarte Toermalijn wordt ook wel Schörl genoemd. Het is een reinigende en beschermende steen. De steen wordt veelal gebruikt tegen allerlei soorten van hinderlijke stralingen afkomstig van elektriciteit, zendmasten, computers en negatieve aardstralingen. Zwarte Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en kan je meer daadkracht geven in moeilijke tijden. Het mineraal heeft een positieve werking op de lever, de darmen, de maag, de nieren en het immuunsysteem. Toermalijn zwart vermindert lusteloosheid, vermoeidheid, depressie en hoofdpijn.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze ketting voor mannen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en de daadkracht die de zwarte Toermalijn te bieden heeft? Bestel de kralenketting direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079848
23 Items

Datasheet

Edelsteen
Toermalijn
Kleur
Zwart
Omschrijving
Bijzondere geknoopte mannenketting met een ruwe hanger van de edelsteen Toermalijn zwart. De ketting is verstelbaar met een maximale lengte van 60 cm.