Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)
search
  • Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)
  • Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)
  • Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)
  • Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)

Chakra mandala bord 25 cm (grid plank)

€ 7,50
Inclusief belasting

Een prachtig handgemaakt Chakra Mandala bord van 25 cm, speciaal ontworpen voor grid-werk en energiewerk. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Chakra Mandala Bord 25 cm Grid Plank kopen

Een prachtig handgemaakt Chakra Mandala bord, speciaal ontworpen voor grid-werk en energiewerk. Deze grid plank heeft een diameter van 25 cm en is gemaakt van hoogwaardig hout. Elk detail is met zorg en aandacht gecreëerd, waardoor het een schitterend en functioneel kunstwerk is. Je ontvangt het exacte bord zoals afgebeeld.

Gebruik van de Chakra Mandala Grid Plank

Spiritueel gezien is een chakra mandala bord een krachtig hulpmiddel voor energiebalans en healing. Het helpt je om de energie van de zeven chakra's te harmoniseren en te versterken. Door kristallen en stenen op het grid te plaatsen, kun je specifieke energieën activeren en intenties manifesteren. Het bord is ontworpen met heilige geometrie, wat helpt om energie te focussen en te versterken. Dit maakt het ideaal voor meditatie, reiki, en andere spirituele praktijken. Het helpt bij het loslaten van blokkades en bevordert een vrije doorstroming van energie door je hele systeem, wat bijdraagt aan een diepere staat van ontspanning en innerlijke balans.

De werking van een kristal grid

Een kristallen grid is een raster van kristallen die op een geometrische manier worden neergelegd. De verschillende patronen dragen elk op hun eigen manier bij aan het doel van de grid. Een grid leg je met een duidelijk doel voor ogen. Voorbeelden hiervoor zijn “de liefde aantrekken”, Spiritueel groeien” en “negatieve energie afstoten”. Zoek hier naar je eigen doel. Bij je doel zoek je passende stenen; sommige mensen gebruiken hier hun intuïtie, anderen zoeken informatie over de stenen op. Doe wat voor jou goed voelt. Wanneer je je doel duidelijk voor ogen hebt en de stenen voor je kristallen grid hebt uitgezocht, heb je alleen nog een goede locatie passend bij je doel nodig.

Nu kun je beginnen met je grid te leggen. Hier is de Gridplank een goed hulpmiddel. De symbolen vergemakkelijken je het leggen in een geometrische orde en tegelijkertijd versterken de opgedrukte patronen de werking van je grid:

De levensbloem is het symbool van een vruchtboom. Het symbool draagt een zaad in zich, die met de juiste voedingsbodem opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Zo zorgt het symbool op je Gridplank voor focus en ondersteunt de groei en ontwikkeling van je doel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Chakra Mandala gridpalnk helemaal bij jouw spirituele praktijk, winkel of interieur? Of heb jij behoefte aan de energiebalans en heling die het Chakra Mandala grid bord te bieden heeft? Bestel het Chakra Mandala grid bord dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het grid bord jou extra inzichten biedt.

8718561201447
499 Items