Gridplank 40 cm
search
  • Gridplank 40 cm
  • Gridplank 40 cm
  • Gridplank 40 cm
  • Gridplank 40 cm
  • Gridplank 40 cm

Gridplank 40 cm

€ 29,50
Inclusief belasting

Gridplank van gelaagd Populierenhout met een doorsnede van 40 cm. Op beide zijden zijn motieven gebrand voor een Kristallen grid.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Gridplank 40 cm kopen

Een mooi plankje van gelaagd populierenhout, een duurzame productie die het plankje sterker maakt. Het hout is onbewerkt met aan beide kanten een gelaserd motief om het leggen van een kristallen grid makkelijker te maken. Aan de ene kant is er een levensbloem en aan de andere kant een metatron merkabah.

De werking van een kristal grid

Een kristallen grid is een raster van kristallen die op een geometrische manier worden neergelegd. De verschillende patronen dragen elk op hun eigen manier bij aan het doel van de grid. Een grid leg je met een duidelijk doel voor ogen. Voorbeelden hiervoor zijn “de liefde aantrekken”, Spiritueel groeien” en “negatieve energie afstoten”. Zoek hier naar je eigen doel. Bij je doel zoek je passende stenen; sommige mensen gebruiken hier hun intuïtie, anderen zoeken informatie over de stenen op. Doe wat voor jou goed voelt. Wanneer je je doel duidelijk voor ogen hebt en de stenen voor je kristallen grid hebt uitgezocht, heb je alleen nog een goede locatie passend bij je doel nodig.

Nu kun je beginnen met je grid te leggen. Hier is de Gridplank een goed hulpmiddel. De symbolen vergemakkelijken je het leggen in een geometrische orde en tegelijkertijd versterken de opgedrukte patronen de werking van je grid:

De levensbloem is het symbool van een vruchtboom. Het symbool draagt een zaad in zich, die met de juiste voedingsbodem opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Zo zorgt het symbool op je Gridplank voor focus en ondersteunt de groei en ontwikkeling van je doel.

Het Metatron Merkabah helpt je blokkades te zien die je tegenhouden en helpt wegen en mogelijkheden te zien. Het symbool op je Gridplank helpt je om je energieën op te schonen en negatieve energie weg te duwen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Gridplank 40 cm perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan de versterkende kracht die de levensbloem en het Metatron Merkabah jou te bieden hebben? Bestel de Gridplank direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de symbolen jou extra steun biedt.

Hoe leg je een kristal grid?

Het leggen van een kristalgrid is een proces waarbij edelstenen op een specifieke manier worden gerangschikt om een bepaald doel of intentie te ondersteunen. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je een kristalgrid kunt leggen:

- Kies je intentie: Bedenk wat je wilt bereiken met je kristalgrid. Dit kan bijvoorbeeld het bevorderen van bescherming, liefde, heling of overvloed zijn.

- Selecteer je kristallen: Kies kristallen die resoneren met je intentie. Verschillende kristallen hebben verschillende eigenschappen en energieën, dus kies degene die het beste bij je doel passen.

- Bereid de ruimte voor: Reinig de ruimte waar je de kristalgrid gaat leggen. Dit kan worden gedaan door te smudgen met salie, palo santo of met behulp van andere reinigingstechnieken zoals geluid, zoals een klankschaal of een bel.

- Kies een ondergrond: Kies een ondergrond waarop je je kristalgrid wilt leggen. Dit kan bijvoorbeeld een houten plank, een stuk stof of een speciale kristallengridmat zijn.

- Plaats je intentie: Voordat je begint met het plaatsen van de kristallen, neem een moment om je intentie helder voor de geest te houden. Je kunt een korte meditatie doen of een affirmatie uitspreken die je intentie versterkt.

- Leg het middelpunt van je grid: Plaats het kristal dat je als middelpunt wilt gebruiken in het midden van je grid. Dit kristal kan een groter exemplaar zijn of gewoon een kristal dat symbolisch is voor je intentie.

- Leg de buitenste cirkel: Plaats de kristallen in een cirkelvormige of rechthoekige vorm rondom het middelpunt. Deze kristallen fungeren als de beschermende buitenrand van je grid.

- Vul het grid aan: Voeg nu de rest van de kristallen toe aan je grid, in lijn met je intentie. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kristallen toevoegen die specifieke aspecten van je doel ondersteunen.

- Activeer je grid: Wanneer je tevreden bent met de opstelling van je kristallen, kun je je grid activeren door er bewust energie naar toe te sturen. Je kunt dit doen door je handen boven de kristallen te houden en je intentie krachtig te visualiseren. Je kunt ook een kristalstaf gebruiken om energie door het grid te sturen.

- Dankbaarheid: Sluit het proces af door dankbaarheid te tonen voor de energie van de kristallen en de ondersteuning van je intentie. Bedank de kristallen voor hun bijdrage aan je grid en laat ze weten dat je hun aanwezigheid waardeert.

Door deze stappen te volgen, kun je een krachtig en effectief kristalgrid leggen dat je intentie ondersteunt en je helpt je doelen te bereiken.

8718561076007
377 Items

Datasheet

Gewicht
0.52
Kleur
Hout
Omschrijving
Gridplank van gelaagd Populierenhout met een doorsnede van 40 cm. Op beide zijden zijn motieven gebrand voor een Kristallen grid.