Tijgeroog schedel ring
search
  • Tijgeroog schedel ring

Tijgeroog schedel ring

€ 27,93
Inclusief belasting

Handgemaakt edelsteen ring van Tijgeroog met een schede

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Handgemaakt edelsteen ring van Tijgeroog met een schedel, maat 17-18. De hoogte van de schedel is ca. 15 mm. De ring heeft een brede rand om de vinger.

 

 

Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en moed en helpt je om interne conflicten op te lossen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid, hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en zal helpen om geestelijke blokkades op te heffen.

 

Tijgeroog heeft een positieve werking op de ogen, oren, hart, de hersenen, de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie, de bloedsomloop, keel, lever, maag, stoelgang, rug, heupen, knieën, enkels, geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisseling. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie.

 

Tijgeroog heeft een heilzame werking op verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, bronchitis, longklachten, darmkrampen, buikpijn, spanningen, overprikkeldheid van het zenuwstelsel, hyperventilatie, hepatitis, levercirrose, bloedarmoede, ijzertekort, spierkrampen en persoonlijkheidsstoornissen.

8718226698520
43 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
016
Kleur
Bruin
Omschrijving
Handgemaakt edelsteen ring van Tijgeroog met een schedel
maat 17-18. De hoogte van de schedel is ca. 15 mm
Werking
Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en