Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
search
  • Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
  • Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
  • Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)

Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)

€ 49,95
Inclusief belasting

Edelsteen streng van lichte Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed, de streng is ca. 44 cm lang, hij bevat ca. 55 kralen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Edelsteen streng van lichte Aqua Aura (gecoat), dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed, de streng is ca. 44 cm lang, hij bevat ca. 55 kralen.

Aqua Aura zijn natuurlijke kwartskristallen, waarbij metaaldeeltjes op hoge temperatuur worden gecoat over het materiaal, meestal goud. Dit gaat een verbinding aan met de steen waardoor de steen een prachtige glans krijgt. Aqua Aura staat bekend om haar beschermende en geneeskrachtige werking en heeft (zoals de naam al verklapt) een sterke werking op de aura. Niet alleen wordt de aura gereinigd, maar tevens worden gaten of lekken in de aura (ontstaan door zorgen, angst of stress) vermindert. Doordat de aura weer in wordt hersteld beschermt de steen ook tegen negatieve energie en negatieve invloeden. Ook activeert de steen je keelchakra waardoor je makkelijker kunt communiceren en je gevoelens kunt verwoorden. Als de aura heel is functioneert daarnaast het immuunsysteem van het lichaam optimaal en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.  

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

8718561066572
39 Items

Datasheet

Edelsteen
Aqua aura
Gewicht
0
050
Kleur
Blauw
Omschrijving
Edelsteen streng van lichte Aqua Aura
de streng is ca. 44 cm lang
dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed
hij bevat ca. 55 kralen.
Werking
Aqua aura heeft een positieve werking op de communicatie
bevordert zelfverwezelijking
helpt bij het uiten van gevoelens
helpt tege
keelontsteking
versterkt het immuunsysteem. Aqua aura helpt tegen alvleesklier ziekten
zorgt voor betere zelfexpressie