Parel groen kralen streng 10 mm (gekleurd)
search
  • Parel groen kralen streng 10 mm (gekleurd)

Parel groen kralen streng 10 mm (gekleurd)

€ 15,47
Inclusief belasting

Streng van groene zoetwaterparels, de groene kleur is gekleurd. De streng is ca. 41 cm lang en bevat ca. 40 parels van 10 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Streng van groene zoetwaterparels, de groene kleur is gekleurd. De streng is ca. 41 cm lang en bevat ca. 40 parels van 10 mm.

 

Parel bevordert acceptatie en schenkt je emotioneel balans. Hij helpt je geconcentreerd te blijven en je focus te behouden wanneer je langdurig en/of routinematig aan het werk bent. Parel stimuleert de opname van calcium en versterkt de pieren en de zenuwen. Hij werkt zuiverend voor het lichaam. De parel heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen.

 

Parel heeft een heilzame werking op de maag, de milt en helpt tegen hoofdpijn dat veroorzaakt wordt door klachten aan de spijsverteringskanaal. Parel helpt je om negatieve emoties, zoals boosheid en schuldgevoelens, los te laten en vermindert mentale ruis en afleidende gedachten. Hij helpt tegen allerlei stress gerelateerde klachten.

8718561042613
13 Items

Datasheet

Edelsteen
Parel
Gewicht
0
04
Kleur
Groen
Omschrijving
Streng van groene zoetwaterparels
de groene kleur is gekleurd. De streng is ca. 41 cm lang en bevat ca. 40 parels van 10 mm.
Werking
Parel bevordert acceptatie en schenkt je emotioneel balans. Hij helpt je geconcentreerd te blijven en je focus te behouden wanneer je langdurig en/of routinematig aan het werk bent. Parel stimuleert de opname van calcium en versterkt de pieren en de zenuw