Serpentijn donker handsteen
search
  • Serpentijn donker handsteen
  • Serpentijn donker handsteen
  • Serpentijn donker handsteen
  • Serpentijn donker handsteen

Serpentijn donker handsteen

€ 7,60
Inclusief belasting

Een handsteen van de half-edelsteen donkergroene Serpentijn uit Afghanistan, deze is tussen 4-6 cm lang. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Handsteen Serpentijn donker kopen

Handsteen van de bijzondere donkergroene Serpentijn, deze is ca. 4 tot 6 cm lang. Deze Serpentijn komt uit Afghanistan. Draag hem bij je of gebruik hem tijdens massages en geniet zo van haar energie. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de handsteen Serpentijn donker

Een handsteen van serpentijn uit Afghanistan heeft specifieke energetische eigenschappen die kunnen worden toegepast voor heling, transformatie en het versterken van levenskracht. Deze steen wordt vaak gebruikt voor bescherming tegen negatieve energieën en invloeden. Het kan helpen bij het creëren van een energetisch schild rond de drager, waardoor hij/zij wordt beschermd tegen schadelijke energieën en entiteiten. Serpentijn wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het opent de geest voor nieuwe inzichten, stimuleert intuïtie en helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip van het zelf en de wereld om ons heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Serpentijn donker handsteen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bewustwording en bescherming die de Serpentijn edelsteen te bieden heeft? Bestel de Serpentijn donker massagesteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087062
60 Items