Handsteen Toermalijn zwart
search
  • Handsteen Toermalijn zwart
  • Handsteen Toermalijn zwart
  • Handsteen Toermalijn zwart
  • Handsteen Toermalijn zwart
  • Handsteen Toermalijn zwart

Handsteen Toermalijn zwart

€ 13,50
Inclusief belasting

Toermalijn zwart handsteen van ca. 6-7 cm lang en 5 cm breed.


Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De kralenarmband Onyx boeddha mannen kopen
Glad gepolijste handsteen van zwarte Toermalijn. De handsteen is ca. 6 tot 7 cm lang en 5 cm breed. Het gewicht van de handsteen is ca. 170-200 gram. Let op! Iedere handsteen is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van de zwarte Toermalijn
Toermalijn zwart heeft een beschermende en reinigende werking. De steen kan goed tegen allerlei soorten straling werken. Zwarte Toermalijn neutraliseert spanningen in je aura en beschermt je tegen vervloekingen en zwarte magie. Het mineraal vermindert spanningen, zenuwachtigheid, benauwdheid, faalangst, reisziekte en pijn. De edelsteen bevordert zelfvertrouwen en kan je daadkracht geven in moeilijke tijden. Toermalijn zwart heeft een positief effect op de lever, de darmen, de nieren, de maag en het immuunsysteem. Het kristal kan je helpen om te aarden en stimuleert het logisch denken. Zwarte Toermalijn brengt je lichaam en geest weer in balans. De steen laat je ontspannen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze handsteen perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de reiniging en bescherming die de Toermalijn te bieden heeft? Bestel de gepolijste steen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.


1852
118 Items

Datasheet

Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
25
Kleur
Zwart
Omschrijving
Toermalijn zwart handsteen van ca. 6-7 cm lang en 5 cm breed.