Roze kwarts zaksteen klein
search
  • Roze kwarts zaksteen klein

Roze kwarts zaksteen klein

€ 5,00
Inclusief belasting

Kleine zaksteen van ca. 2-3 cm in de half-edelsteen Roze kwarts. Ideaal om bij je te dragen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zaksteen klein Roze kwarts kopen

Een kleine zaksteen van de half-edelsteen Roze kwarts. Deze Roze kwarts zaksteen is ca. 2 tot 3 cm in formaat en is superfijn om bij je te dragen in je broekzak vanwege de gladde vorm. 

De werking van de kleine zaksteen Roze kwarts

Een zaksteen van roze kwarts is een prachtige en geliefde edelsteen vanwege zijn zachtheid en liefdevolle energie. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een zaksteen van roze kwarts: Liefde en mededogen: Roze kwarts staat bekend als de steen van liefde en mededogen. Het bevordert liefde voor jezelf en anderen, en kan helpen bij het koesteren van emotionele genezing en vergeving. Hartchakra: Deze steen wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het kan helpen om dit chakra in balans te brengen en te openen. Relaties: Roze kwarts wordt vaak gebruikt om liefdesrelaties te verbeteren en te versterken. Het kan helpen bij het aantrekken van liefde en het bevorderen van harmonie in bestaande relaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Roze kwarts helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de liefde en vergeving die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de Roze kwarts zaksteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191366
6 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
01
Kleur
Roze
Omschrijving
Kleine zaksteen van ca. 2-3 cm in de half-edelsteen Roze kwarts. Ideaal om bij je te dragen.