Calciet mango handsteen
search
  • Calciet mango handsteen
  • Calciet mango handsteen
  • Calciet mango handsteen
  • Calciet mango handsteen

Calciet mango handsteen

€ 14,95
Inclusief belasting

Een handsteen van de half-edelsteen mangocalciet uit Afghanistan, deze is tussen 4-6 cm lang en ca. 90 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Handsteen Calciet mango kopen

Handsteen van de bijzondere goudgele Calciet mango, deze is ca. 4 tot 6 cm lang. Deze Calciet mango komt uit Afghanistan. Draag hem bij je of gebruik hem tijdens massages en geniet zo van haar energie. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de handsteen Calciet mango

Een massagesteen van mangocalciet uit Afghanistan werkt op verschillende manieren om ontspanning en welzijn te bevorderen. Mangocalciet is een soort kalksteen die vaak wordt gebruikt voor massagestenen vanwege zijn energetische eigenschappen en helende krachten. Mangocalciet wordt vaak geassocieerd met het in evenwicht brengen van de energiecentra in het lichaam, zoals de chakra's volgens traditionele oosterse geneeskunde. Door de steen over het lichaam te bewegen, kan het helpen om eventuele blokkades in de energiestroom op te heffen en een gevoel van harmonie te bevorderen. De gladde textuur van de mangocalcietsteen, samen met de warmte die het kan vasthouden, maakt het een uitstekend hulpmiddel voor het verminderen van stress en spanning in de spieren. De steen kan worden gebruikt in combinatie met massageolie om diepere ontspanning te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet mango handsteen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en gevoel van harmonie die de Calciet mango edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calciet mango massagesteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087093
46 Items