Bergkristal A zaksteen klein
search
  • Bergkristal A zaksteen klein
  • Bergkristal A zaksteen klein

Bergkristal A zaksteen klein

€ 8,50
Inclusief belasting

Kleine zaksteen van ca. 2-3 cm in de half-edelsteen Bergkristal. Ideaal om bij je te dragen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zaksteen klein Bergkristal A kopen

Een kleine zaksteen van de half-edelsteen Bergkristal. Deze bergkristal zaksteen is ca. 2 tot 3 cm in formaat en is superfijn om bij je te dragen in je broekzak vanwege de gladde vorm. 

De werking van de kleine zaksteen Bergkristal

Een zaksteen van bergkristal is een prachtige keuze als het gaat om edelstenen vanwege de vele positieve eigenschappen die eraan worden toegeschreven. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een zaksteen van bergkristal: Zuivering: Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën uit je omgeving te verwijderen en een gevoel van helderheid en zuiverheid te bevorderen. Energie: Deze steen wordt beschouwd als een krachtige energieversterker. Het kan je energieniveau verhogen en je helpen om je meer levendig en alert te voelen. Focus en helderheid: Bergkristal kan je helpen om je gedachten te organiseren en mentale helderheid te bevorderen. Het is gunstig voor concentratie en het nemen van beslissingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen bergkristal helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zuiverheid en levendigheid die de bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel de bergkristal zaksteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191311
35 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
01
Kleur
Wit / transparant
Omschrijving
Kleine zaksteen van 2-3 cm in de half-edelsteen Bergkristal. Ideaal om bij je te dragen.