Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)
search
  • Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)
  • Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)
  • Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)
  • Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)

Golden Healer feng shui vlam nr.06 (Madagaskar)

€ 226,00
Inclusief belasting

Een indrukwekkende en stralende Golden Healer Feng Shui Vlam, deze is afkomstig vanuit Madagaskar. Dit unieke exemplaar weegt 1258 gram en heeft afmetingen van 17 x 6 x 9 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Golden Healer Feng Shui Vlam nr.06 kopen

Een indrukwekkende en stralende Golden Healer Feng Shui Vlam, deze is afkomstig vanuit Madagaskar. Dit unieke exemplaar weegt 1258 gram en heeft afmetingen van 17 x 6 x 9 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Golden Healer

Golden Healer, ook bekend als gouden heler kwarts, is een krachtig kristal dat bekend staat om zijn diepe helende eigenschappen. Deze steen werkt op alle niveaus van het lichaam, geest en ziel en bevordert een gevoel van welzijn en balans. Wanneer je deze prachtige Golden Healer Feng Shui Vlam in je handen houdt, voel je de krachtige en zuiverende energie die het uitstraalt.

Golden Healer staat bekend om zijn vermogen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en te versterken. Het helpt bij het zuiveren en versterken van je aura en bevordert een vrije energiestroom door alle chakra’s. Deze steen kan helpen bij het loslaten van blokkades en het genezen van oude emotionele wonden, waardoor je een diepere staat van innerlijke rust en harmonie kunt bereiken.

De Golden Healer Feng Shui Vlam is ideaal voor het bevorderen van positieve energie in je woon- of werkruimte. Het helpt om een sfeer van vrede, harmonie en voorspoed te creëren. Feng Shui, de oude Chinese kunst van het balanceren van energie in je omgeving, wordt versterkt door de aanwezigheid van deze krachtige steen. Plaats de Golden Healer Vlam op een prominente plek om de energie in je huis of kantoor te harmoniseren en te versterken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Word jij ook aangetrokken door de krachtige en helende energie van deze Golden Healer Feng Shui Vlam? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans, genezing en positieve energie die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Golden Healer Feng Shui Vlam nr.06, met een gewicht van 1258 gram en afmetingen van 17 x 6 x 9 cm, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561214959
1 Item