Feng shui vlam Roze kwarts nr.04
search
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.04
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.04
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.04
  • Feng shui vlam Roze kwarts nr.04

Feng shui vlam Roze kwarts nr.04

€ 82,00
Inclusief belasting

Dit bijzondere Feng Shui Vlam van Roze Kwarts uit Madagaskar heeft een afmetingen van 11,5 x 7,5 x 6 cm en weegt 542 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Koop deze Feng Shui Vlam Roze Kwarts nr.04 (Madagaskar)

Verrijk je omgeving met de zachte, liefdevolle energie van de Roze Kwarts Feng Shui Vlam, zorgvuldig gewonnen uit de diepten van Madagaskar. Dit bijzondere stuk heeft afmetingen van 11,5 x 7,5 x 6 cm en weegt 542 gram en is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Het stuk dat je ontvangt, is exact zoals op de foto.

De werking van Roze Kwarts 

Roze kwarts (ook wel als rozenkwarts geschreven), wordt vaak de 'steen van de 'liefde' genoemd. Zij bevordert liefdevolle en positieve relaties. Deze Feng Shui vlam is speciaal gevormd om de stroom van chi (levensenergie) in je huis of werkplek te optimaliseren, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd.

Het kristal staat bekend om zijn vermogen om onvoorwaardelijke liefde en vergeving te bevorderen en het hart te openen voor het ontvangen en geven van liefde. Het kan ook helpen bij het helen van emotionele wonden, het verminderen van stress en het vergroten van zelfvertrouwen en zelfwaardering. Zo helpt Roze kwarts bij zelfacceptatie, bij het voelen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen, en bij het vinden van vriendschappen. Rozekwarts laat je de schoonheid van de mensen, dieren en natuur om je heen zien, en maakt dat jij je kwetsbaar durft op te stellen. Rozenkwarts werkt opbeurend en kalmerend.

Disclaimer: Hoewel roze kwarts vele positieve effecten kan hebben, is het geen vervanging voor professionele medische zorg. Bij persoonlijke zorgen raden we aan om altijd professioneel medisch advies te zoeken.

Bestel direct online

Wil jij de kalmerende en liefdevolle energie van Roze Kwarts in je leven brengen? De Roze Kwarts Feng Shui Vlam is perfect voor iedereen die zijn omgeving wil verrijken met de kracht van liefde en harmonie. Bestel nu en laat je verrassen door de zachte energie die dit bijzondere kristal in jouw leven kan brengen. Waar wacht je nog op!

8718561214669
1 Item