Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)
search
  • Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)
  • Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)
  • Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)
  • Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)

Zonneschijn Aura ruw nr.07 (gecoat)

€ 95,95
Inclusief belasting

Een prachtig ruw stuk van Zonneschijn Aura van 5 x 2,5 x 5,5 cm in doorsnede en weegt 100 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zonneschijn Aura ruw nr.07 kopen

Een prachtig ruw stuk van Zonneschijn Aura van is 5 x 2,5 x 5,5 cm in doorsnede en weegt 100 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Zonneschijn Aura

Zonneschijn aura, ook wel bekend als tangerien aurakwarts of oranje mist aurakwarts, wordt gecreëerd door platina en goud onder hoge druk en temperatuur op bergkristal te vernevelen. Dit proces resulteert in een kristal met zowel een betoverende uitstraling als krachtige energetische kwaliteiten.

Dit unieke kristal excelleert in het reinigen en stabiliseren van de aura, het genezen van energetische gaten en het beschermen tegen negatieve externe invloeden en psychische aanvallen. Zonneschijn aura helpt bij het plaatsen van gebeurtenissen en emoties in het juiste perspectief, waardoor een dieper begrip en beheer van emotionele en mentale processen mogelijk wordt.

Bovendien bevordert zonneschijn aura creativiteit en biedt het inzichten die nuttig zijn bij het oplossen van problemen en het genereren van nieuwe ideeën. Het is de perfecte steen voor diegenen die hun creatieve expressie willen versterken of een heldere visie nodig hebben op persoonlijke en professionele vraagstukken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Zonneschijn Aura helemaal bij jouw interieur, praktijk of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vreugde en positiviteit die de Zonneschijn Aura halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Zonneschijn Aura ruw nr.07 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214638
1 Item