Dumortieriet Madagaskar 1 kg- ruwe brokjes
search
  • Dumortieriet Madagaskar 1 kg- ruwe brokjes
  • Dumortieriet Madagaskar 1 kg- ruwe brokjes
  • Dumortieriet Madagaskar 1 kg- ruwe brokjes

Dumortieriet Madagaskar 1 kg. ruwe brokjes

€ 45,00
Inclusief belasting

1 kilo van de ruwe half-edelsteen brokjes Dumortieriet uit Madagaskar. De brokjes zijn ca. 3-5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Dumortieriet 1 kilo ruwe brokjes kopen

Een zakje met 1 kilo ruwe brokjes Dumortieriet, de stukjes zijn ca. 3 tot 5 cm groot. De vindplaats van deze Dumortieriet is Madagaskar. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Dumortieriet brokjes

Spirituele groei: Ruwe dumortieriet staat bekend om zijn vermogen om spirituele groei en bewustwording te ondersteunen. Het kan helpen bij het ontwikkelen van intuïtie, spirituele inzichten en het openen van de geest voor hogere bewustzijnsniveaus. Zelfvertrouwen: Dumortieriet kan het zelfvertrouwen vergroten en helpen bij het overwinnen van onzekerheden en negatieve gedachten over jezelf. Het kan je aanmoedigen om meer zelfverzekerd en assertief te zijn. Bescherming tegen negatieve energieën: Sommige mensen beschouwen dumortieriet als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en een energetisch schild om de drager kan creëren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Dumortieriet ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele inzichten en assertiviteit die de Dumortieriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Dumortieriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561055934
14 Items

Datasheet

Edelsteen
Dumortieriet
Gewicht
1
Kleur
Blauw
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
1 kilo van de ruwe half-edelsteen brokjes Dumortieriet uit Madagaskar. De brokjes zijn ca. 3-5 cm.