Aventurijn groen top gepolijst nr.02
search
  • Aventurijn groen top gepolijst nr.02
  • Aventurijn groen top gepolijst nr.02
  • Aventurijn groen top gepolijst nr.02
  • Aventurijn groen top gepolijst nr.02

Aventurijn groen top gepolijst nr.02

€ 55,00
Inclusief belasting

Een prachtig half ruw, half gepolijste punt van Aventurijn Groen, de vindplaats van deze Aventurijn is Brazilië. Hij is 6 x 7,5 x 8 cm in doorsnede en weegt 455 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aventurijn Groen top gepolijst nr.02 kopen

Een prachtig half ruw, half gepolijste punt van Aventurijn Groen, de vindplaats van deze Aventurijn is Brazilië. Hij is 6 x 7,5 x 8 cm in doorsnede en weegt 455 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Aventurijn Groen punt

Spiritueel gezien is Aventurijn groen een steen van welvaart en blijdschap. Het helpt je om emotionele balans en innerlijke rust te bereiken, vooral in stressvolle of onzekere situaties. Aventurijn groen staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te neutraliseren en positieve energie aan te trekken, waardoor je een gevoel van harmonie en welzijn kunt ervaren. Deze steen bevordert ook emotionele genezing en helpt bij het loslaten van oude wonden en negatieve emoties, zodat je een dieper gevoel van vrede en tevredenheid kunt ontwikkelen. Aventurijn ondersteunt persoonlijke groei en helpt je om je doelen en ambities te verwezenlijken. Het bevordert creativiteit en motivatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen en inspiratie vooruit kunt gaan. Deze steen is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een diepe verbinding met de natuur te bevorderen en je spirituele bewustzijn te versterken.

Goed om te weten: Als er gesproken wordt van Aventurijn wordt er eigenlijk altijd groene Aventurijn bedoeld.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Aventurijn Groen top gepolijst helemaal bij jouw interieur praktijk of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de blijdschap en welvaart die de Aventurijn Groen halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Aventurijn Groen top gepolijst nr.2 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214720
1 Item