Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01
search
  • Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01
  • Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01
  • Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01
  • Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01

Agaat dendriet half gepolijst stuk nr.01

€ 103,80
Inclusief belasting

Half gepolijste Dendrietagaat uit Madagaskar, deze steen is 13 cm in formaat en weegt 692 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat dendriet half gepolijst nr.01 kopen

Half ruw, half gepolijste sculptuur van de half-edelsteen Agaat dendriet. Deze half ruwe steen is 692 gram en is 13 x 11 x 3,5 cm. De vindplaats van deze Agaat dendriet is Madagaskar. Prachtig Agaat dendriet mineraal om bijv. ter decoratie in je slaapkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto. 

 

De werking van de Dendriet Agaat 

Agaat dendriet is een fascinerend mineraal dat voornamelijk wordt gevonden in Madagaskar, hoewel het ook in andere delen van de wereld kan worden gevonden. Het wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn unieke uiterlijk, dat lijkt op vertakte dendritische patronen die zijn ingebed in agaat, een variant van chalcedoon, wat op zijn beurt een vorm van kwarts is. Agaat dendriet wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en verbinding. Het wordt verondersteld te helpen bij het openen van de geest voor hogere spirituele energieën en het vergemakkelijken van communicatie met het goddelijke. Zoals veel andere agaten, wordt agaat dendriet beschouwd als een uitstekende steen voor aarding en het in balans brengen van energieën. Het kan helpen bij het stabiliseren van emoties en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende Agaat dendriet stuk perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of aarding die de Agaat dendriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Agaat dendriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210807
1 Item