Angeliet half gepolijst stuk 150-200 gr-
search
  • Angeliet half gepolijst stuk 150-200 gr-

Angeliet half gepolijst stuk 150-200 gr.

€ 25,00
Inclusief belasting

Half gepolijst stuk van de half-edelsteen Angeliet, ca. 150-200 gram. De foto is ter indicatie.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Angeliet half gepolijst 150-200 gram kopen

Unieke half-gepolijste Angeliet steen van ca. 150 tot 200 gram. Let op! Hij kan afwijken van de foto.

De werking van de Angeliet half gepolijst 150-200 gram

Een halfgepolijste edelsteen van angeliet is een prachtige en bijzondere steen. Angeliet, ook wel engelensteen genoemd, is een lichtblauwe tot blauwgroene edelsteen die vaak wordt geassocieerd met rust, vrede en communicatie met engelen of spirituele gidsen. Een halfgepolijste angeliet heeft meestal een combinatie van ruwe en gepolijste oppervlakken, wat een unieke esthetiek geeft. Half gepolijste angelietstenen kunnen worden gebruikt voor verschillende spirituele en holistische doeleinden, waaronder:

Kalmering: Deze steen staat erom bekend gevoelens van angst en stress te verminderen. Het kan een gevoel van kalmte en vrede bevorderen, waardoor het nuttig kan zijn voor mensen die behoefte hebben aan emotionele ondersteuning.

Keelchakra-werk: Angeliet wordt vaak geassocieerd met het keelchakra, het energiecentrum dat verband houdt met communicatie. Het kan worden gebruikt om dit chakra in balans te brengen en te activeren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Angeliet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vrede en balans die de Angeliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Angeliet half gepolijst 150-200 gram dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

ANG150
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Angeliet
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Omschrijving
Half gepolijst stuk van de half-edelsteen Angeliet
ca. 150-200 gram. De foto is ter indicatie.