Toermalijnkwarts op voet nr.3
search
  • Toermalijnkwarts op voet nr.3
  • Toermalijnkwarts op voet nr.3
  • Toermalijnkwarts op voet nr.3
  • Toermalijnkwarts op voet nr.3
  • Toermalijnkwarts op voet nr.3

Toermalijnkwarts op voet nr.3

€ 494,00
Inclusief belasting

Een stuk Toermalijn in Bergkristal van 2.9 kg. en afmetingen van 19 x 10.5 x 12.5 cm. Let op! De hoogte van 19 cm is inclusief de voet.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het stuk Toermalijnkwarts op voet nr.3 kopen

Bijzonder stuk van Toermalijn in Bergkristal. Het stuk heeft een gewicht van 2.9 kg. en afmetingen zijn 19 x 10.5 x 12.5 cm. Dit stoere stuk staat mooi op een bijzonder plekje in huis. Het verenigt de werking van 2 bekende kristallen met elkaar.

De werking van zwarte Toermalijn en Bergkristal

Zwarte Toermalijn is een van de bekendste kristallen en wordt in vele huishoudens gebruikt voor bescherming tegen allerlei soorten straling. De halfedelsteen heeft sterke binding met het basischakra. Hij helpt je te aarden en opgebouwde negatieve energie in jouw lijf en aura af te voeren. Zwarte Toermalijn houdt negatieve energie buiten de deur. De steen helpt je minder last van dwangmatigheid te ondervinden, boosheid te verminderen en verbetert de concentratie, door negatieve prikkels te laten afvloeien. Negatieve gedachten, angst en gedachtepatronen vloeien gemakkelijker af, waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning, een positieve levenshouding en daarmee ook een stuk vitaliteit en zelfvertrouwen. De halfedelsteen zwarte Toermalijn helpt je om voor jezelf te gaan staan en jouw ruimte in te nemen. Van zwarte Toermalijn wordt gezegd dat hij een positieve invloed heeft op het immuunsysteem.

Bergkristal is al eeuwenlang een van de meest populaire stenen uit de geschiedenis van edelstenen. Hij maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. Door zijn sterk reinigende en zuiverende werking is Bergkristal op vele gebieden in te zetten. Bergkristal geeft je een helder inzicht in je eigen drijfveren en motieven én versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Van bergkristal wordt gezegd dat hij het zuur-base evenwicht bevordert en een sterk genezende werking in het algemeen heeft, vitaliteit geeft, lichaam en geest reinigt, volharding geeft, met geduld krijgen helpt en inwendige reiniging en ontslakking ondersteunt. De steen zou borstvoeding en botbreuk-groei stimuleren. Bergkristal heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past het stuk Toermalijnkwarts op voet perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan de bescherming tegen straling en de zuiverende en reinigende werking die zwarte Toermalijn en Bergkristal jou te bieden hebben? Bestel het stuk Toermalijnkwarts op voet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de stenen jou extra steun biedt.

1381
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Toermalijnkwarts
Gewicht
2
905
Kleur
Wit / zwart
Omschrijving
Een stuk Toermalijn in Bergkristal van 2.9 kg. en afmetingen van 19 x 10.5 x 12.5 cm. Let op! De hoogte van 19 cm is inclusief de voet.