Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03
search
  • Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03
  • Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03
  • Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03
  • Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03

Aragoniet ruw gekristalliseerd nr.03

€ 49,00
Inclusief belasting

Aragoniet ruw gekristalliseerd uit Marokko van 13 cm breed bij 7,5 cm hoog en weegt 652 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Aragoniet Ruw Gekristalliseerd nr. 03 uit Marokko

Ontdek de unieke kracht en schoonheid van deze ruw gekristalliseerde Aragoniet, zorgvuldig gewonnen uit Marokko. Deze indrukwekkende steen, met een breedte van 13 cm, een hoogte van 7,5 cm en een gewicht van 652 gram, is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook aanzienlijke helende eigenschappen.

De werking van Aragoniet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Aragoniet is een krachtige bondgenoot voor het emotionele lichaam, bekend om zijn vermogen om diepe emotionele genezing en balans te bieden. Deze steen helpt sereniteit te vinden in uitdagende situaties en ondersteunt het loslaten van onderbewuste spanningen en oude kwetsuren. Door zijn aardende krachten bevordert Aragoniet geduld en discipline, en helpt het om tijdens stressvolle periodes geaard en stabiel te blijven.

Fysieke Eigenschappen

Naast de emotionele ondersteuning, biedt Aragoniet ook fysieke voordelen. Het is bijzonder effectief in het bevorderen van botgenezing en het verhogen van calciumabsorptie in het lichaam. Zijn kalmerende energie kan eveneens helpen bij het verlichten van spierspasmen en lichamelijke spanningen.

Geologische Oorsprong

Als een calciumcarbonaat mineraal, vaak gevonden in sedimentaire milieus, tonen de gekristalliseerde vormen van Aragoniet complexe en fascinerende patronen die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als geologisch interessant.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel Direct Online

Of u nu geïnteresseerd bent in de verzameling van zeldzame mineralen of de helende eigenschappen van Aragoniet in uw dagelijks leven wilt integreren, deze ruwe gekristalliseerde Aragoniet uit Marokko is een uitstekende aanwinst. Bestel nu en voeg een stuk natuurlijke pracht en krachtige helende energie toe aan uw ruimte.

8718561216304
1 Item