Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram
search
  • Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram
  • Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram
  • Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram
  • Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram
  • Amethist Brazilië ruw A 165-225 gram

Amethist Brazilië ruw 165-225 gram

€ 12,90
Inclusief belasting

Een Amethist brokje uit Brazilië. Deze Amethist zit tussen 165 en 225 gram in. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist Brazilië ruw 165-225 gr. kopen 

Een Amethist brokje van 165 tot 225 gram, de vindplaats van deze Amethist is Brazilië. Let op! Elk stukje is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Amethist uit Brazilië 

Ruwe amethist uit Brazilië wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele eigenschappen en werkingen, volgens de overtuigingen van mensen die zich bezighouden met kristal- en edelsteentherapie. Door zijn kalmerende eigenschappen kan amethist helpen om innerlijke rust en emotionele balans te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt bij het omgaan met emotionele spanningen en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Amethist perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en balans die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561069412
42 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
25
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Een Amethist brokje uit Brazilië in A-kwaliteit. Deze Amethist zit tussen 165 en 225 gram in. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
Werking
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop
acceptatie van verlies
bloedsamenstelling
concentratie
de stilte in jezelf te vinden
gevoel van compassie en zonder oordeel
hart en vaten
huidklachten
intuïtie
ne
spiritualiteit
wilskracht