Moldaviet ruw nr.22
search
  • Moldaviet ruw nr.22
  • Moldaviet ruw nr.22
  • Moldaviet ruw nr.22
  • Moldaviet ruw nr.22

Moldaviet ruw nr.22

€ 218,95
Inclusief belasting

Ruw stukje Moldaviet afkomstig uit Tsjechië. Het stukje is 1,5 x 1,2 x 3 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Moldaviet ruw nr.22 kopen 

Ruw stukje Moldaviet van 1,5 x 1,2 x 3 cm en weegt ca.5 gram. De vindplaats is Tsjechië. 

Je ontvangt het mooie stukje van de foto. 

De werking van Moldaviet 

Moldaviet is een soort tektiet, een vorm van natuurlijk glas dat wordt gevormd door de impact van een meteoriet op de aarde. Dit bijzondere groene glas komt voornamelijk voor in Tsjechië en staat bekend om zijn zeldzaamheid en bijzondere metafysische eigenschappen. Moldaviet resoneert met het hartchakra en kan intense warmte of tintelingen veroorzaken wanneer het wordt gedragen. Het bevordert compassie, begrip en liefdevolle vriendelijkheid zowel naar anderen als naar jezelf. Naast zijn transformatieve krachten biedt moldaviet ook bescherming op spiritueel niveau. Het wordt vaak gebruikt als een beschermende talisman tegen negatieve energieën en invloeden. Gebruikers van moldaviet melden vaak dat ze snelle synchroniciteiten en 'toevalligheden' ervaren die leiden tot snellere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit ruwe stukje perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de warmte en spiritualiteit die de Moldaviet te bieden heeft? Bestel dit zeldzame stukje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

COL1027
1 Item