Malachiet met Kupriet ruw nr.572
search
  • Malachiet met Kupriet ruw nr.572
  • Malachiet met Kupriet ruw nr.572
  • Malachiet met Kupriet ruw nr.572
  • Malachiet met Kupriet ruw nr.572
  • Malachiet met Kupriet ruw nr.572

Malachiet met Kupriet ruw nr.572

€ 520,00
Inclusief belasting

Prachtig stuk Malachiet met Kupriet uit Marokko in A-kwaliteit en gekristalliseerde vorm. Deze Malachiet edelsteen is 15,5 cm lang en 1,741 kilo.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Malachiet Kupriet nr.572 kopen

Prachtig gekristalliseerd stuk Malachietkupriet uit Marokko, deze edelsteen is een unieke combinatie van twee mineralen met verschillende eigenschappen. Deze edelsteen is 13,5 x 13,5 x 9 cm en heeft mooie bruine en groene kristalletjes.

De werking van Malachiet met Kupriet

Bescherming: Malachiet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen, terwijl kupriet ook wordt geassocieerd met energetische bescherming. Samen kunnen ze een sterker schild vormen tegen negatieve energieën en invloeden. Beide stenen worden geassocieerd met transformatie en vernieuwing. Malachiet helpt bij persoonlijke groei en loslaten van oude patronen, terwijl kupriet kan helpen bij positieve veranderingen. Samen kunnen ze ondersteuning bieden bij het omarmen van nieuwe kansen en het loslaten van het verleden.

Malachiet staat bekend om het herstellen van emotioneel evenwicht, terwijl kupriet kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Samen kunnen ze een gevoel van innerlijke rust en kalmte bevorderen. Kupriet wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en intuïtie, terwijl malachiet kan helpen bij het openen van het hartchakra. Samen kunnen ze ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van spiritueel inzicht en compassie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Malachietkupriet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en persoonlijke groei die deze Malachiet Kupriet te bieden heeft? Bestel de Malachiet met Kupriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

COL572
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Kupriet / Malachiet
Gewicht
1
741
Kleur
Groen / rood
Herkomst
Marokko
Omschrijving
5 cm lang en 1
741 kilo.
Prachtig stuk Malachiet met Kupriet uit Marokko in A-kwaliteit en gekristalliseerde vorm. Deze Malachiet edelsteen is 15