Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes
search
  • Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes
  • Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes

Toermalijn oranje sieraden set Summer Vibes

€ 79,50
Inclusief belasting

Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen oranje Toermalijn, als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De oranje Toermalijn sieraden set Summer Vibes kopen

Prachtige sieraden set van oranje Toermalijn, een armband met een verstelbare sluiting (17 tot 20 cm) en een collier van 44 cm. Beide zijn met 925 sterling zilver afgewerkt. De facet geslepen kralen van 2 tot 3 mm zijn handgeslepen en met de uiterste zorg geregen. Sprankelende sieradenset om cadeau te geven, of natuurlijk voor jezelf te kopen.

De werking van de oranje Toermalijn sieradenset

Oranje toermalijn, ook wel bekend als oranje saffier, is een edelsteen met specifieke spirituele en energetische eigenschappen. Hier is hoe de werking van sieraden met oranje toermalijn kan worden beschreven: Creativiteit en inspiratie: Oranje toermalijn wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en het aantrekken van inspiratie. Het kan helpen bij het ontdekken van nieuwe ideeën en het bevorderen van artistieke expressie. Emotioneel evenwicht: Deze edelsteen kan bijdragen aan emotioneel evenwicht en het verminderen van gevoelens van stress en angst. Het kan helpen bij het herstellen van innerlijke rust en harmonie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze oranje Toermalijn sieradenset perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en innerlijke harmonie die de Toermalijn edelsteen te bieden heeft? Bestel de Toermalijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203380
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen oranje Toermalijn
als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen.
Werking
Gewicht ca. 60 gram.