Spinel zwart sieraden set Summer Vibes
search
  • Spinel zwart sieraden set Summer Vibes
  • Spinel zwart sieraden set Summer Vibes
  • Spinel zwart sieraden set Summer Vibes
  • Spinel zwart sieraden set Summer Vibes

Spinel zwart sieraden set Summer Vibes

€ 63,50
Inclusief belasting

Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen zwarte Spinel, als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Spinel sieraden set Summer Vibes kopen

Prachtige sieraden set van zwarte Spinel, een armband met een verstelbare sluiting (17 tot 20 cm) en een collier van 44 cm. Beide zijn met 925 sterling zilver afgewerkt. De facet geslepen kralen van 2 tot 3 mm zijn handgeslepen en met de uiterste zorg geregen. Sprankelende sieradenset om cadeau te geven, of natuurlijk voor jezelf te kopen.

De werking van de Spinel sieradenset

Zwarte spinel is een prachtige edelsteen met diverse spirituele en energetische eigenschappen. Hier is hoe de werking van zwarte spinel sieraden kan worden beschreven: Emotioneel evenwicht: Deze edelsteen kan bijdragen aan emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het helpt bij het verminderen van angst, stress en negatieve gedachten, en bevordert een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Zelfvertrouwen: Zwarte spinel wordt geassocieerd met het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit. Het kan je helpen bij het nemen van beslissingen en het aangaan van uitdagingen met zelfverzekerdheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Spinel sieradenset perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en assertiviteit die de Spinel edelsteen te bieden heeft? Bestel de Spinel dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203366
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Spinel
Gewicht
0
25
Kleur
Zwart
Omschrijving
Fonkelende ketting met bijpassende armband van de half-edelsteen zwarte Spinel
als cadeau verpakt. De 2-3 mm steentjes zijn handgeslepen.
Werking
Gewicht ca. 60 gram.