Amethist sterrenbeeld armband - Vissen
search
  • Amethist sterrenbeeld armband - Vissen
  • Amethist sterrenbeeld armband - Vissen
  • Amethist sterrenbeeld armband - Vissen
  • Amethist sterrenbeeld armband - Vissen

Amethist sterrenbeeld armband - Vissen

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Amethist voor het sterrenbeeld Vissen, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Amethist - Vissen kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Amethist. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Amethist wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Vissen. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Amethist armband

De werking van de edelsteen amethist in een armband voor het sterrenbeeld Vissen kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Vissen sterrenbeeld.

Amethist staat bekend om zijn sterke verbinding met spiritualiteit en intuïtie. Voor Vissen, die vaak diep spiritueel zijn en een sterke innerlijke wereld hebben, kan het dragen van een amethist armband helpen bij het versterken van hun spirituele vermogens. Het kan hen helpen om dieper inzicht te krijgen in hun spirituele pad en om meer in contact te komen met hun intuïtie en hogere zelf.

Vissen staan bekend om hun gevoelige en empathische aard, maar ze kunnen ook vatbaar zijn voor stemmingswisselingen en emotionele overbelasting. Amethist staat bekend om zijn kalmerende werking en kan helpen bij het bevorderen van emotionele stabiliteit en evenwicht. Het kan Vissen helpen om innerlijke rust te vinden en omgaan met stressvolle situaties op een meer vredige en beheerste manier.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Amethist armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en spiritualiteit die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198105
79 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
015
Kleur
Paars
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Amethist voor het sterrenbeeld Vissen