Serpentijn kralenarmband 4 mm
search
  • Serpentijn kralenarmband 4 mm
  • Serpentijn kralenarmband 4 mm
  • Serpentijn kralenarmband 4 mm
  • Serpentijn kralenarmband 4 mm
  • Serpentijn kralenarmband 4 mm

Serpentijn kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Serpentijn, geregen op elastiek. Vindplaats van deze Serpentijn is Korea.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Serpentijn kopen
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Serpentijn en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Serpentijn kralenarmband
Serpentijn geeft je geestelijk kracht wanneer je in de put zit door verlies, scheiding of verraad. Hij geeft je zelfvertrouwen doordat je minder gevoelig wordt voor wat andere mensen zeggen, hierdoor zul je je onafhankelijker gaan opstellen. Het is een geruststellende en kalmerende steen. Serpentijn versterkt bindweefsel en spieren. Serpentijn helpt tegen chronische vermoeidheid en zware uitputting. De steen geeft directe pijnverlichting op lichamelijke klachten en huiduitslag, wordt hierom ook wel de penicilline van de minerale genoemd. Serpentijn helpt bij pijnbestrijding en verwijdert negatieve energie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online
Past deze Kralenarmband 4 mm Serpentijn perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan de fantasie en liefde die de Serpentijn halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de edelsteen kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074232
38 Items

Datasheet

Edelsteen
Serpentijn
Gewicht
0
0055
Kleur
Groen
Herkomst
Korea
Omschrijving
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Serpentijn
geregen op elastiek. Vindplaats van deze Serpentijn is Korea.