Malachiet splitketting
search
  • Malachiet splitketting

Malachiet splitketting

€ 16,50
Inclusief belasting

Splitketting van Malachiet van 45 cm met steentjes van ca. 5-10 mm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Splitketting Malachiet kopen 

Deze splitketting is gemaakt van de half-edelsteen Malachiet, de kleine splitsteentjes zijn ca. 5 tot 10 mm in formaat. De ketting is 45 cm lang en uitgevoerd met een stevig zilverkleurig slotje. Maak je outfit helemaal met deze ketting en combineer hem met een bijpassende armband of een extra edelsteenhanger! Let op, het product dat je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur of vorm van de steentjes. 

De werking van de splitketting Malachiet

Malachiet wordt soms gebruikt voor het maken van kettingen vanwege zijn mooie groene kleur en unieke patronen. Als je van plan bent om een malachietketting te dragen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

Energetische eigenschappen: Malachiet wordt vaak geassocieerd met bescherming, transformatie en emotionele balans. Sommige mensen geloven dat het dragen van malachiet hen kan helpen negatieve energie af te weren en positieve veranderingen te bevorderen.

Voorzichtigheid bij gebruik: Malachiet is een relatief zachte steen, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het dragen ervan als een ketting. Vermijd ruwe behandeling om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Verzorging: Malachiet kan gevoelig zijn voor zuren, hitte en chemische stoffen, dus het is belangrijk om contact met bijtende stoffen te vermijden. Reinig je malachietketting voorzichtig met een zachte doek en vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Malachiet splitketting perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en emotionele balans die de Malachiet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Malachiet ketting dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561022622
32 Items

Datasheet

Edelsteen
Malachiet
Gewicht
0
03
Kleur
Groen
Omschrijving
Splitketting van Malachiet van 45 cm met steentjes van ca. 5-10 mm.